・酒、醤油、生姜に鶏肉を漬ける
・長ネギの白いところを焦げ目つくくらいに焼いていったんどける
・鶏肉を汁ごと焼く
・舞茸いれる
・ネギもどす
・お皿にもって、ネギの小口切りをのせる
Conversation
Notices
-
tmyt (tmyt@m6n.onsen.tech)'s status on Sunday, 21-Oct-2018 22:36:05 JST tmyt
・酒、醤油、生姜に鶏肉を漬ける
・長ネギの白いところを焦げ目つくくらいに焼いていったんどける
・鶏肉を汁ごと焼く
・舞茸いれる
・ネギもどす
・お皿にもって、ネギの小口切りをのせる
senooken JP Social is a social network, courtesy of senooken. It runs on GNU social, version 2.0.2-beta0, available under the GNU Affero General Public License.
All senooken JP Social content and data are available under the Creative Commons Attribution 3.0 license.