senooken JP Social
  • FAQ
  • Login
senooken JP Socialはsenookenの専用分散SNSです。
  • Public

    • Public
    • Network
    • Groups
    • Popular
    • People

Conversation

Notices

  1. A-tak (atak@mstdn.a-tak.com)'s status on Monday, 05-Nov-2018 20:18:49 JST A-tak A-tak

    お土産にもらった韓国の袋麺。
    作り方がわからない。
    二番目の手順で麺とスープの元両方入れていいのかなあ。
    4て書いてあるのは四分だよな。たぶん。

    In conversation Monday, 05-Nov-2018 20:18:49 JST from mstdn.a-tak.com permalink

    Attachments


    1. https://mstdn.a-tak.com/system/media_attachments/files/000/213/792/original/4c4ef4ff80eca99b.jpg
    • A-tak (atak@mstdn.a-tak.com)'s status on Monday, 05-Nov-2018 20:23:48 JST A-tak A-tak
      in reply to

      Googleのカメラ翻訳だとこういうことらしい。

      調理方法(2カップと34カップ)に具スープを入れ、水を沸かした後D>②粉末スープを入れて公演を入れた後、さらに煮込みます。 =③粉末スープは食性に応じて4分間適量入れていただき、キムチ、ネギ、卵などを添えて召し上がるより味がお勧めです。ナトリウム含有量を比較QRコードを。スキャンしてください。 -e、

      In conversation Monday, 05-Nov-2018 20:23:48 JST permalink
    • A-tak (atak@mstdn.a-tak.com)'s status on Monday, 05-Nov-2018 20:24:16 JST A-tak A-tak
      in reply to

      公演って麺のことか?

      In conversation Monday, 05-Nov-2018 20:24:16 JST permalink

Feeds

  • Activity Streams
  • RSS 2.0
  • Atom
  • Help
  • About
  • FAQ
  • TOS
  • Privacy
  • Source
  • Version
  • Contact

senooken JP Social is a social network, courtesy of senooken. It runs on GNU social, version 2.0.2-beta0, available under the GNU Affero General Public License.

Creative Commons Attribution 3.0 All senooken JP Social content and data are available under the Creative Commons Attribution 3.0 license.