寸胴での出汁育成はおでん→サツマイモとひき肉の煮物→肉豆腐と進んでおります。ずっと同じ出汁に具だけ足していってます。でもそろそろ日数的に終わりに向かった方がいいかな。最後はジャガイモか高野豆腐に吸わせていただいてしまおうと思います。
寸胴での出汁育成はおでん→サツマイモとひき肉の煮物→肉豆腐と進んでおります。ずっと同じ出汁に具だけ足していってます。でもそろそろ日数的に終わりに向かった方がいいかな。最後はジャガイモか高野豆腐に吸わせていただいてしまおうと思います。
senooken JP Social is a social network, courtesy of senooken. It runs on GNU social, version 2.0.2-beta0, available under the GNU Affero General Public License.
All senooken JP Social content and data are available under the Creative Commons Attribution 3.0 license.